habercim19.com özgür haber özgür yorum

Olçok'tan 'Erdoğanlı' mesaj

GÜNDEM

Cevat Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ince mesaj verdi

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan hemşehrimiz Erol Olçok'un kardeşi Cevat Olçok, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ettiği bir kareyi paylaşarak soyadı tartışmalarıyla gündeme gelen Nihal Olçok'a göndermede bulundu.

Merhum Erol Olçok’un eski eşi Nihal Olçok’un Ahmet Davutoğlu’nun yeni kurduğu partiye katılmasının ardından Olçok ailesi, hafta içinde yazılı bir açıklama yaparak, "Olçok Ailesi olarak, Nihal Hanım'ın 'Olçok' soyadını kullanmasına rıza göstermediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" demişti.

Cevat Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da Nihal Olçok’a göndermede bulundu. Erol Olçok’un evlatları Cahar Şamil ve Emir Dursun’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte fotoğrafını paylaşan, ayrıca aynı karede Erol Olçok’lu fotoğrafın da yer aldığı karenin altına Cevat Olçok, ''İnsan vefadır, ‪İnsan duruştur, İnsan dünü unutmamaktır... ‪“Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz.” yazdı. Olçok bu paylaşımı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte oldukları mesajını verdi.

Yorumlar (3)

Ahmet 5 Yıl Önce

Menfaatler acıyı bile örtebiliyormuş demek ki.

Yusuf 5 Yıl Önce

Nihal hanım başka partili olabilir. Hazmedemiyorlar. Demokrasi ve farklı düşünmeye tahammülsüzlük var

Yasemin 5 Yıl Önce

Oğlunun şehit olduğu değerlere saygı göstersin acılı anne

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.