habercim19.com özgür haber özgür yorum

MHP'den Aşgın'ın tavrına teşekkür

GÜNDEM

TBB seçiminde DEM'li Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün sözlerine tepki gösteren Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a, MHP'den teşekkür geldi.

Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde DEM'li Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün konuşması Hakkari'ye kayyum atanmasıyla ilgili kınama sözlerine salondan ilk tepki Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan gelmişti.

Sıcak gelişme üzerine MHP Çorum İl Başkanlığı kurumsal sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Başkan Aşgın'ın toplantıda gösterdiği tavıra dikkat çekilen paylaşımda, “Teröristler övülürken, devletimiz kınanırken sessiz kalmayan Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Aşgın Bey'e gösterdiği tavırdan dolayı teşekkür ederiz."ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (6)

Yorumcu 3 Ay Önce

Mhpli arkadaşlar size bir soru. Ahmet Türk bugün orada hadsiz hadsiz konuşuyorsa sebebi kim ? Hasta diyip çıkarttırdınız 10 sene oldu adam ölmedi. Şimdi şov yapmayın. Yemeyiz.

Cemal Ekinci 3 Ay Önce

Bayat ve İskilip Belediye Başkanları yanında oturuyor. Adam bi ayağa kalkıp Halil İbrahim Aşgın'a destek verir.

Aşgınan 3 Ay Önce

Belediye şov yeri oldu.sen kalenin kentsel dönüşüm işini ne yaptın

Önce vatan 3 Ay Önce

yorumcu Mardin belediye başkanına sağlık durumu iyi değil raporu veren dr heyeti kimler acaba? aynı hassasiyeti onları meclise taşıyan belediyeye destek veren kayyuma herkesten önce sesi çıkana birşey deme daha yazacak çok şey var ama anlayacak kişi olmadığı için bunla yetinin iyi araştır

crm 3 Ay Önce

At izi it izine karıştı derlerdi atalarımız. demek ki bu durumlar için söylenmiş

YİNE BEN 3 Ay Önce

OLMASI GEREKEN BUUU ....DENİZE AT BAŞKAN....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.