habercim19.com özgür haber özgür yorum

İşte Daşdan'ın Baro listesi

GÜNDEM

Çorum Barosu Başkan Adayı Ercan Daşdan'ın yönetim listesi belli oldu.

Çorum Barosu Başkan Adayı Ercan Daşdan, 5-6 Ekim tarihlerinde yapılacak seçimler öncesi yönetim listesini açıkladı. Daşdan’ın yönetim, disiplin, denetleme ve Barolar Birliği delege adayları belli oldu.

İşte o isimler:

Hale Selimoğlu, Seda Küçükdoğan, Birtan Küçükali, Seher Yıldırım Atalay, Mustafa Balyaz, Semra Akyüz Akdağ, Arda Afat, Sinan Bilir, Gökçe Yıldırım, Fahri Onur Kanmaz, Halil Boyraz, Aslı Kerman, Manolya Kayış Duran, Mustafa Kemal Metin, İslam Çağrı Çağlayan, Gamze Koşar, Süheyla Keller, Gizem Tosun Çan, Yaşar Okumuş, Muhsin Kocasaraç ve Can Emre Kakaç.

ERCAN DAŞDAN MESAJ VERDİ

Genç, dinamik ve tecrübeli bir ekiple yola çıktıklarını belirten Çorum Barosu Başkan Adayı Ercan Daşdan, seçilmeleri halinde meslektaşları ve meslek için heyecanlı bir şekilde çalışacaklarını dile getirdi. Daşdan, özellikle genç meslektaşlarının sorunları ile yakından ilgileneceğini ifade ederek, sorunların çözümü için çaba sarf edeceklerini vurguladı.

SORUNLARA ODAKLANDIK

Göreve seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalara değinen Daşdan, meslek içi ve staj eğitimlerinin artırılarak devam edeceğini, istişare kültürünün ön planda olacağını, ilçe baro temsilcileri ile olan ilişkilerin daha etkin hale getirileceğini kaydetti. Daşdan, sosyal ve kültürel faaliyetlerin farklı alanlarda gerçekleştirileceğini hatırlatarak, yapılacak olan baro hizmet binasının ve yeni adliye binası ile ilgili işlerin hızlandırılması yönünde gayret ortaya koyacaklarını bildirdi.

Yorumlar (9)

Alp 4 Gün Önce

MHP den makam için akp geçen beyefendi ama koltuğu kapaması,şimdi oturacak koltuk ariyorrr

Çorumlu 4 Gün Önce

Başarılar, kadro güzel emeklerine sağlık

İsmail 4 Gün Önce

Listesinde bir kişi varki babası rahmetli yaşasa evlatlıktan redederdi

Mustafa Ali 4 Gün Önce

Bizim Adayımız Ahmet Özdel veya Sadik Eralìn olusturacagi liste olmalıdır.

ÖZ İSKİLİPLİ 4 Gün Önce

Altılı masa gibi kadro benzemezler bir arada

Betül Yılmaz 4 Gün Önce

Teoman beyde aday olabilir.Bunların ikisinide ezer geçer.Camiada genç çocukların mesleki anlamda kendisine örnek aldığı duayen bir isim.

Cahil Vatandaş 4 Gün Önce

Pazar günü gözümüz kulağımız seçim sonuçlarında.Liyakatlı,kendi hakları kadar vatandaşında hakkını cesur bir savunabilecek,mümkünse siyaset yapmayan,yapacaksada kıl,tüy,bıyık,vurdulu kırdılı değil de aklıyla siyaset yapan,kadını ötekileştirmeyen,toplumda ve camiada kabül görecek,kaybedenin olmadığı,kazananıda centinmence tebrik edebilecek, beyefendi veya hanımefendi kişiliği olanların kazandığı bir seçim olmasını diliyoruz.

xxxyyyzzz 3 Gün Önce

Birçok arkadaşımızın dosya bulamadığı,ofis kirasını ödemekte zorluk çektiği,eşin geliri veya ana babanın desteği ile ayakta kalmaya çalıştığı bir ortamda,sizler sırtınızı bir yerlere dayamışsınız(Ülkücülük,solculuk,cemaatcilik vs.vs.)keyifler yerinde maşaAllah.Kim aday olmuş,kim başkan seçilmiş bizler için bir önemi yok.

Ülkücü 1 Gün Önce

Seçimi kaybederseniz 2 nolu Baronun açılması bir çalışmanız olacak mı?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.