habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hızlı tren için bu kez Elitaş devrede

GÜNDEM

AK Parti Genel Başkan Vekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’a demiryolu soruldu.

Türkiye Buluşmaları kapsamında dün 13 milletvekili ile Çorum’a gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’a demiryolu soruldu. Partinin tecrübeli ismi Mustafa Elitaş, teşkilatlarla yapılan toplantı sırasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile mikrofonu açarak telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Bakan Uraloğlu görüşmede, “Orda geçmişte bir aksaklık oldu İl Başkanımız da biliyor. O aksaklığı düzelttik Cumhurbaşkanımızdan oluru aldık, Cumhurbaşkanımız müsade etti, bu sene sonu olmadan İnşallah ihalesini yapacağız.”dedi.

Yorumlar (21)

Sultan Ferman yazmadan olmaz 1 Hafta Önce

Degil Elitaş,Kolutas,beynitas,ayagi tas devrede olsada Treniniz gelmez. Sultanin pasa gönlü bilir,Sultan destur verecek,Sultan ferman yazacak ondan sonra Tren Coruma gidile diyecek ki,Tren Coruma gelecek.

Gözlemci 1 Hafta Önce

Hızlı trende hızlı tren...Neymiş bu tren böyle ? Sihirli bir değnek mi? Bütün sorunlarımızı mı halledecek? Bu tren bir gün gelir de, Çorum ne kazanır o zaman görürüz.

Çorumlu 1 Hafta Önce

Dün yapılan toplantıda halkın bütün kesimleri sadece ve sadece Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti. Ak parti milletvekilleriyle resmen dalga geçtiler çünkü onlarda halkı önemsemiyorlar. Ak parti ye mesafeli biri olarak Halil İbrahim Aşgın' nın halkın bütün kesimleri tarafından sevilmesine imredim doğrusu. Çorum ve Çorum halkı ile ilgilenmeyen milletvekillerinin dışarıdan gelen vekillerin yanında rezil olmalarına da ayrıca sevindim.

Okuyucu 1 Hafta Önce

Hala hızlı tren hikayesi. Koyun sürüsünün başı çeken’e hendekten atlama hikayesi gibi böyle böyle bir seçim daha atlatılır.

Salih 1 Hafta Önce

Kara tren gecikir ama Çorum 100 yıldır gelmez . 2019 da ihale edilecek idi .

vatandaş 1 Hafta Önce

bırakın artık milletin aklıyla dalga geçmeyi. Cumhurbaşkanı olur vermişmiş sen değilmiydin bakan agustos ayında ihale olacak diyen şimdi niye yıl sonuna kaldı.Milletten çok kötü şamar yiyceksiniz.

Oy yok 1 Hafta Önce

İl baskaniniz maşAllah Allaha emanet. Sorun olduğunu kendileri biliyormuş ta neden siz gelene ses vermemiş. Siz gelince mi çözüldü o Sorun. Sorun ne aslında biliyor musun Sorun sizsiniz sizin yalanlarınız

Gergin Ajda 1 Hafta Önce

Ajda Pekkanı severim, birde bir şarkısı var onuda çok severim: "Palavra palavra palavra"

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 1 Hafta Önce

Yalanlar, yalanlar, yalanlar. Çorum ve Çorum'lulara yalanlar söylemekten başka bir şey YAPMADINIZ. Çorum sizler için OY'dan başka birşey ifade etmiyor. Sizler senelerdir Çorum'u ve Çorum'luları uyutmaktan başka bir şey YAPMADINIZ. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum ve Çorum'lular da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Yav he he 1 Hafta Önce

Yav he he tamam inandik. Yapmayacaginiz bir sey icin ne devresine giyorsunuz. Bir kisinin onayi olmadigi surece o hizli tren yapilmaz, yapilamaz, yapilmayacak. O kisi de her seye karar veren tek bir kisi biliyorsunuz onu. Once yarim kalan yollari tunelleri yapin.

çorumlu 1 Hafta Önce

yine üst düzey bir şov yapılmış,

Çorumsuz 7 Gün Önce

Güya bütün kesiminin teşekkür ettiği adamın oy kaybıyla ve muhalefetsizlikten seçilmesini nasıl okuyorsun bilmem de masal okuma bence..

Çorumsuz 7 Gün Önce

Yahu bulmuşsunuz böyle seçmeni, iki ray demiri koyun bari 15 sene de o beklesin, millet biraz da olsa mutlu olsun... Anladık adam yerine koyduğunuz yok, anket yaptırıp kaybeden adayı dayadınız burnuna halkın zaten. O da çıplak gölgesiz, beton, kaba, rüküş meydanlar yapacağım diye ağaç kesme derdinde.. Yazın yanacak, kışın donacak çarşıya milyarlar harcadı bitiremedi... Bari havalimanı isteyince hurda jeti Samsun girişine dikmeniz gibi eski bir lokomotif koyun bir yere, onun açılışını yapın, yanında el sallayın falan... Mental olarak buralara geldik zaten..

Hüsam 7 Gün Önce

Çorumlu chp den korktuğu için akpartiye oy verdi. Ancak akpartinin saçmalıkları. Adaleti bitirmesi suçu işleyenin yanına kar kalması kadın ve çocuğun beyanı esastır zırvalığı sokak hayvanlarına bir çözüm üretememesi eğimi ve aileyi bitirmesi hdp destekli chp iktidarını kaçınılmaz kılıyor

Uğur 7 Gün Önce

Bu aksaklık ne acaba kimse açıklama yapmıyor enteresan ilginç bir durum

By by 7 Gün Önce

Badem bıyık şartı ile il başkanı ve vekil tayin ediyorsunuz. Halkın görüşünü almaya il başkanlığına gelmeniz de herseyiniz gibi çok saçma. İnin sokakları çalın sıradan kapi zillerini yüreğiniz kaldırırsa öyle alın vatandaşın görüşünü

Şaışıran 6 Gün Önce

Yorumları tarafsız şekilde yayinladigi icin habercim 19'a tşkr. Corum'da yillardir Akparti kazaniyor, yorumlarda herkes elestiriyor, nasil bir denklem anlamadim.

Vatandaş 6 Gün Önce

Ne dediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz insanların akıllarıyla zekasıyla dalga geçiyorsunuz bu kadar insanı bu zamana kadar ayakta uyuttunuz yalanlarınızla dümenlerinizle buralara geldiniz artık yeter cebi dolduran gidiyo boş olan geliyo yalandan dümenden proje adı altında yeni gelen de doldurup gidecek ÇORUMA HIZLI TREN GELMEZ UNUTUN

Vatandaş 6 Gün Önce

Ne dediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz insanların akıllarıyla zekasıyla dalga geçiyorsunuz bu kadar insanı bu zamana kadar ayakta uyuttunuz yalanlarınızla dümenlerinizle buralara geldiniz artık yeter cebi dolduran gidiyo boş olan geliyo yalandan dümenden proje adı altında yeni gelen de doldurup gidecek ÇORUMA HIZLI TREN GELMEZ UNUTUN

Elitas Kim yahu? 6 Gün Önce

Trenin coruma gelmesi icin,ya Stepne görevi yapan sultanin veziri isteyecek yada Sultanin kendisi destur verecek ferman yazacak,yada corumlular bunlara ikisinede bir ders verecek ki hic milletvekili cikartmiyacaklar siz bir görün o zaman Tren nasıl geliyor.Acemi birliği nasıl kuruluyor,polis okulu nasıl aciliyor.Hava alanından zaten vaz geçtik.

Kara tren 4 Gün Önce

Kara Tren gecikir belki hiç gelmez.Daglarda ovunur halini görmez.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.