habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hadsiz ifadeleri iade ediyoruz

GÜNDEM

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilipli Atıf Hoca üzerinden Vali Mustafa Çiftçi'yi hedef alanlara sert tepki gösterdi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İskilipli Atıf Hoca’nın kabri başında anılması sonrası bazı mahfillerce başlatılan ve Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alan açıklamalara sert tepki gösterdi.

Milletvekili Ceylan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, geçtiğimiz yıllarda İskilipli Atıf Hoca’nın mezarı başında katıldığı anma programı ve Vali Mustafa Çiftçi ile aynı karede fotoğraflarını paylaşarak, “Yasin Börü’nün, Aybüke Yalçın'ın, Eren Bülbül’ün ve vatanımızın bir karış toprağını vermemek için canını ortaya koyan yiğitlerimizi şehit eden PKK’lı terörislerin cenazesine katılan ve HDP’yle işbirliği yaparak anayasa yapanlar şimdi kalkmışlar milletimizin manevi değeri olan İskilipli Mehmet Atıf Hocamıza ve onun üzerinden Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi'ye yönelik hadsiz ifadeleri kabul etmiyor ve geri iade ediyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (6)

Günaydın 4 Yıl Önce

Ne oldu yeni mi aklın başına geldi sayın asc??? Baktınki sosyal medya yıkılıyor bende bir şeyler söyleyeyim dedin herhalde, yapmacık hareketler bunlar!!! Sizin olmanıza gerek yok, halk zaten doğrunun ve dik duranın arkasında her daim durmasını bilir.

Zorakiii 4 Yıl Önce

Zoraki yapılmış bir açıklama!!!

Devlet ebed müddet 4 Yıl Önce

Sayın Vekilin Sayın Valiliyi karşılama şekline dikkat ediniz. Devlet örf ve adetlerine iki tarafta uymuş. Yani seçilmiş kişi şehrin DEVLETİ TEMSİL EDEN VALİSİNİ makamından kalkarak eşit mesafede karşılamış.Her iki şahsada DEVLETİMİZİ küçük düşürmedikleri için teşekkür ederim. PEKİİİ sayın vali çoruma atanınca şehrin 4 milletvekilinide TBMM de ziyaret etti 4 milletvekilinin 3 ü MAKAMINDAN KALKARAK DEVLETİN VALİSİNİ karşıladı bir vekil bunu yapmadı.Yani makamından kalkmadı İNTERNETTE VAR BULABİLİRSİNİZ. Devletimizi küçük düşürmeyen başta Ahmet Sami Bey ile diğer iki vekili kutluyorum. Şimdi soruyorum Sayın VALİM DEVLET 1 TANE hükümet ve parti çok. Siz devletin valisisiniz.Devletimizi küçük düşürecek hiç bir hareketin içinde olmayınız.Hep aynı ÖZEL OKULU ziyaret etmeyiniz.Yine aynı ÖZEL OKULDA çalışan öğretmene ŞEREF BELGESİ vermeyiniz.Hep aynı VAKFA gitmeyiniz.Harika bir insansınız beyfendisiniz.Abdestiniz ve namazınız bizi ilgilendirmiyor o ALLAH ile olan ilişkinizdir. Haddimi aştıysam özürdilerim. Siz CEM evininde ENSAR VAKFININda valisisiniz. Saygılarımla

Asc 4 Yıl Önce

"Milletimizin manevi değerliymiş" açıklamaya bak. Bizim Türk milleti olarak böyle bir yobaz manevi değerimiz yok. Belki siz gibi Yunanan ve İngiliz hayranlarının olabilir. Vatan haini yobaz cumhuriyet düşmanı birisiymiş Atıf ve cezasını bulmuş.

ilhan 4 Yıl Önce

BUNLAR KADAR FİTNECİ ,DİN DÜŞMANI YERYÜZÜNE GELMEDİ KÖPEKLERİN HAVLAMASI BULUTLARA ZARA VERMEZ .VALİMİZİN YANINDAYIZ

Mustafa 4 Yıl Önce

Üç gün sonra bi zahmet açıklama geldi Peş peşe hayırdır

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.