habercim19.com özgür haber özgür yorum

Güney Kore'ye gidiyor

GÜNDEM

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile beraberindeki 5 kişilik heyet, bugün Güney Kore'ye gidiyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile beraberindeki 5 kişilik heyet, bugün Güney Kore'ye gidiyor.

Çorum'un kardeş şehri Güney Kore'nin Gimhae kentinde açılacak Hitit Sergisi'ni katılmak üzere 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Meclis Üyeleri Elvan Zorlu, Arslan Kaynar, Serkan Adanır ve Strateji Geliştirme Müdürü Talat Tekin, görevli olarak bu ülkeye gidiyor.

Aşgın ve beraberindeki isimlerin bu akşam uçağa bineceği öğrenildi.

Yorumlar (4)

Oy yok 4 Saat Önce

Kore yolcusu 5 kişi buyursun koreye daimi olarak yerleşsin. Bu nedir ya zart zurt kore ye gitmek. Bu 5 kişinin bir haftalik kore gezisi 1 milyona maal olur. Nerde tasarruf tedbirleri. AKP okullar leş gibi birazda eğitimi önem ver.

Doğan Uygun 2 Saat Önce

Tasarruf bir tek bunlara yok herhalde. Aşgınan gez bakalım başkanım.

şov adamı aşgın 1 Saat Önce

aşgının zerre kadar memleket derdi yok. işi gücü şovmenlik. iki metre asfalt yapıyor sanırsın ki dünyaya yeni bir nizam veriyor. önceki başkanın yaptığı her şeyi kendi yapmış gibi konuşuyor. zırt pırt millet bahçesine gidiyor millete hava atıyor ben yaptım burayı diye. gelen misafirlere güzelliğini anlattığı her şeyi önceki başkan yaptığı halde aymazlık had safhada. velipaşa hanını bile kendisinini yenilediğini söylüyor. bu adam tam bir yalan makinesi, riyakar.

Eğitmen 6 Dakika Önce

Korede ne yapacaklar gerçekten merak ediyorum geldiklerinde neyi değiştirecekler. Bunlara tasarruf yok mu. Okuldaki çay setine temizlik elemanına var da.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.