habercim19.com özgür haber özgür yorum

Erdoğan'a çalışmalarını özetledi

GÜNDEM

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptıkları çalışmaları özetlediğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında belediye başkanları istişare toplantısına katılan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptıkları çalışmaları özetlediğini açıkladı.
Aşgın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Belediyeciliğin duayeni, Milletin Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’la Belediye Başkanları İstişare Toplantısında bir araya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımıza yaptığımız çalışmalarımızı arz ettik, Çorumlu hemşehrilerimizin selamlarını ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle aşkla çalışmaya, şehrimize en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz.”dedi.

Yorumlar (18)

cafer 3 Yıl Önce

Acaba ne anlattın çok merak ediyoruz

Tolga 3 Yıl Önce

İki yıl boyunca gördüğüm tek değişiklik: başkan yapılacak iş olmayınca kilo almışsın!

Tramvay 3 Yıl Önce

Yollar yetmiyor artık başkanım Raylı sistemler için geç kalmayın lütfen

Efe 3 Yıl Önce

Koca 2 sene geçmiş elle tutulur, doğru dürüst bir şey yok sadece reklam var millet hizmet bekliyor başkan

Fatih 3 Yıl Önce

Açıkçası dişe dokunur bir şey yok, bir iki restorasyon yapmak iş değil.. Çorum'a mührünü vuracak çalışmalar yok. Halâ Külcü den kalan işler.

Şapinuva 3 Yıl Önce

Çorum nasıl olsa çantada keklik, her seçim %50 ve üzeri oy çıkıyor, Cumhurbaşkanının yüz ifadesinden belli oluyor.

Vatandaş 3 Yıl Önce

adama laf söylemeyin raylı sistemi hayata geçirdi belediyenin önünde var iki yol arasında başkanın arabası gelirken açılıp kapanıyor:))))

has corumlu 3 Yıl Önce

yaptigi isler zaten özet özetin özetini gecmistir

UCUBE KÖPRÜ 3 Yıl Önce

Şehrimizin ve mahallemizin yüz karası Osmancık yolundaki köprüyü dahi yıkamadın güzel şehrimizi bir pislik görüntüden kurtaramadınki Reisimize ne anlatsan boş Başkanım.

Kenann 3 Yıl Önce

Başkanım hep çerez şeyler yapıyorsun? Şehir içi trafik berbat, çöplük öyle sıkıntı, En büyük yaptığın şey Bedesten o da ne işe yarayacak bilmiyorum.

şikayetçiyim 3 Yıl Önce

bir akp li olarak değil, Allahın yarattığı bir kul olarak sizden şikayetçiyim.

Halil 3 Yıl Önce

Tuzcular kavşağına yaptığı köprülü kavşağı mı anlattı acaba? İskilip kavşağına yaptığı köprülü kavşağı mı anlattı?

Ali 3 Yıl Önce

Ne anlattı ise bir de bize anlatsa bir de bize gösterse!!!! Riklam, sosyal medya, vatandaşla foto çekimi başka?? Başkası yok ki

Eylem 3 Yıl Önce

2 sene boşa geçti, belediye binası bile bitirilemedi. Kalan üç yılda bari şu da benim dönemim de yapıldı diye göstereceği bir tane evet bir tane eser yapabilse!!! Bence zor. Vekillerin bazılarını al, il başkanının al, Bakan ziyareti ve yine fotoğraf paylaş başka var mı ? Yok olmaz olamaz. Ankara ile bağlantıyı sıcak tut yeniden aday ol, zaten Çorum Reis için oy veriyor başkanlığa devam. Düşünce bu. Ancak artık böyle olmayacak.

Hasan 3 Yıl Önce

Çorum merkeze yakın köylerin yolları köstebek yuvası gibi Başkanım. Makama veya özel arabana bin ve dolaş bakalım. Neler göreceksin.

araştırılsın 3 Yıl Önce

sayın başkan bey ile aynı soyadı taşıyan üni de belediyede veya bekçi lik yapan şahışlar araştırılsın. özellikle kadın kültür merkezleri bomboş iken o kadar memnur ne işle meşguller ve vasıfları nedir araştırılsın. hizmet zaten somuttur siz soyut olaylarda şeffaf olun lütfen

Çorumluadam19 3 Yıl Önce

hastane bahçesine diktiği saat kulesi maketinden de bahsetmiş. böyle büyük bir hizmetten bahsetmediyse olmaz. özetmemiş ya ayrılan süre 12o saniye....

cafer dayı 3 Yıl Önce

bırakın şu külcü muhabbetini...adamın hakkında savcı 46 yıl cezayı neden istedi kim nasıl kurtardı...Külcü daha yargılanacak Külcü ile iş tutan onun döneminde ihale alan ve devleti zarara uğratan tarım arazisini imara açtıran herkes ve ballı inşaat projelerinin sahiplerinin mallarına el konacak...hesap vakti geliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.