habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’un Mersedes’i Alaca’ya gitti

GÜNDEM

Çorum eski Belediye Başkanı Turan Atlamaz döneminde Çorum Belediyesi hizmetine alınan mersedes marka makam otomobil Alaca Belediyesi’ne verildi.

Çorum eski Belediye Başkanı Turan Atlamaz döneminde Çorum Belediyesi hizmetine alınan mersedes marka makam otomobili Alaca Belediyesi’ne verildi.

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, yaptığı açıklamada, “Alaca Belediyesi makam aracını yeniledi. 2005 model Mercedes Benz E200 Kompressor marka aracı Çorum Belediyesi'nden alındı. Makam aracının belediyemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorumlar (16)

Mat 5 Yıl Önce

Yazık günah ya bu makam araçları toptan kalkmalı herkes kendi aracıyla işine gidip gelmeli.Kurumlarinda sadece minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçları kalmalı makam araçlarının hepsi satılarak ve bir daha yeni alıp kiralanmamak şartıyla devlete gelir elde edilmeli

sait 5 Yıl Önce

kaça vermişler.

vatandaş 5 Yıl Önce

makam aracı da nedir . kurumun hizmet aracı olur .kurum işlerini hizmet aracıyla görür.bu ğördüğünüz mercedes in sadece iki tamponu 20 000 tl kadar.bakımları çok masraflı. belediyelerimizin bir sürü borcu var devletimizin .milletimizin parasına yazıktır.

Zıkkım 5 Yıl Önce

Makam arabası kul hakkıdır kul hakkı haramdır tüm makam sahiplerine hayırlı işler

Kadıköy 5 Yıl Önce

Ekrem İmamoglu makam aracı kullanmayı bırakıp, diğer bütün belediye başkanlarına örnek olsun. Hadi bakalım, en büyük belediye İstanbul olduğuna göre, bu görev en başta ona düşer. 2005 model araçtan makam aracı mı olur yav. 15 yaşında taşıt, Hurdalık olmuş artık.

Ünal 5 Yıl Önce

Başkan göreve başlar başlamaz bütün arabaları güya havuza çekti. Kendide 3-5 gün özel arabasıyla işe geldi gitti. Memur gibi kendi mesaisin gnlük 8 saat zannetti. Acemilik işte. Şimdi ise altlarında makam arabası hemde bir tane değil birkaçtane bir gün audi ye bir gün minibüsle geziyor. Hepsi yapmacık göstermelik. Kısaca farklı davranış :)

Sertan 5 Yıl Önce

Binin ağalar paşalar sizler en güzeline layıksınız bunlar bize ettiğiniz hizmetlerin yanında az???? bile

Milaxe over 5 Yıl Önce

Makam arabasi neymis ovacik ve tunceli belediye baskanina bskiniz ve ornek aliniz adinida yazayi fatih mehmet macoglu yani kominst baskan simdi bu komins oluyor siz makam arabalariyla gezenler ve milletin parasiyla caka satanlar muslamanmi oluyor yada durustmu oluyor devletin ve halkin parasini har vurup harman savuranlara zehir zikkim olsun

Heri 5 Yıl Önce

Bu araç gri renkli siyaha boyatmışlar. Bu araç 4 5 sene Mevlana otoparkta hurdaya terkedildi. Sonra boyayıp verdiler. Kullanılsın paslanacağına

Yakup Aksungur 5 Yıl Önce

Yorum ortada, Elimizde kutsal kitabımızın emirleri ortada.Beyni ile vicdanı arasında herkes muhasebesini yapmalı.Israfın haramlılığını biliyorsa, Hz ömerin mum kıssasını duymussa biz daha neyi anlatalım.Malda yalan, mülkte yalan .Var birazda sen oyalan.Son durağımız kabir.Herkes orda kendi hesabını verecek.Allah kul hakkından korkanlardan eylesin.

Leyla Alacalı 5 Yıl Önce

Sanki Alaca'da araba çok lazımmış gibi...

Ahmet 5 Yıl Önce

İmansizoglu istanbulu çöp kamyonuyla geziyor

Slma 5 Yıl Önce

Israf haramdır.Gerci bir kulp bulunur.

Corum19 5 Yıl Önce

İkinci el fiyatı 150 Bin TL civarı olan bir arabaya hurda diyen Kadıköy arkadaş, 92 model Broadway'e binebilmek için dört beş yıl birikim yapıyor Çorum insanı. İmamoğlu'na laf sokmak için 'makam arabasını bıraksın' dedikten sonra 2005 model Mercedes E 200 Kompresör bizim belediyemize yakışmaz yenilemek lazım kafasına geçişin hayret vermeyici :)) Uzayan kol bizden olsun mantığı...

İsmail aydın 5 Yıl Önce

Herkes eleştirmiş çünkü uzmanlık alanımız. çözüm ne... Kem.. Küm. Sus pus.

Emrah 5 Yıl Önce

Makam araçları kalkmalı yazık günah

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.