habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'da şu an Taş Bina önü

GÜNDEM

Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Dr. Halil ibrahim Aşgın'ın seçimi kazanması ile birlikte Taş Bina önünde sevinç gösterileri yapılıyor.

Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Dr. Halil ibrahim Aşgın'ın kesin olmayan seçim sonuçlarına göre yeniden başkan seçilmesi üzerine Taş Bina önünde sevinç gösterileri yapılıyor.

Başkan Aşgın'ın konuşmasının ardından ittifakın temsilcisi AK Parti, MHP ve BBP temsilcileri Çorumlular'ı selamladı. Program Mehteran Takımı'nın marşları ile devam etti.

Yorumlar (7)

Naki 7 Ay Önce

Yusuf Yusuf ettim asgin

Öz Çorumlu 7 Ay Önce

Yozgat kadar olamadık adamlar aklınıza gelen her hizmeti aldılar havaalanı, hızlı tren, polis okulu, şehir hastanesi, eğitim merkezleri, yinede AKP'ye sırt çevirdiler helal olsun Yozgat'ı bir kez daha takdir ettim

Salak ordusu 7 Ay Önce

Allah sizi nası biliyorsa öyle yapsın

Helal olsun 7 Ay Önce

Öz Çorumlu

İskilipli 7 Ay Önce

Aşkla Alnının AK I ile çalışmaya devam Aşkın başkan

AdAm 7 Ay Önce

Dun secimleri trt den izledim Turkiye genelini yayinlarken ekranda 3. Olan Yeniden Refah partisine yer vermediler yaziklar olsun nerede tarafsizlik bunu yapmaya devam ettikce eriyecekler

TARAFSIZ 7 Ay Önce

NEYİN KUTLAMASINI YAPIYORLAR. KAFALARI GALİBA İYİ. YÜZDE ALTMIŞTAN İKİ PARTİ YÜZDE KIRKA DÜŞMESİNİMİ KUTLUYORLAR. BU SEÇİMDEN SONRA TÜM AK PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINMALI. PARTİYİ NE HALE DÜŞÜRDÜLER, HALA KUTLAMA YAPIYORLAR. İNSANDA BİRAZ UTANMA DUYGUSU OLUR.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.