habercim19.com özgür haber özgür yorum

Birlikte 'Özgür Filistin' mesajı

GÜNDEM

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı ve Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas Özgür Filiistin' mesajı verdiler.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile TBMM'de görüştü. Ahlatcı, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da şereflendirdiği TBMM Genel Kurulumuz’da Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’ı ağırladık. Çorumlu hemşehrilerimiz dualarını ve selamlarını Filistin devlet Başkanı aracılığıyla tüm Filistin halkına ilettik." dedi.

TÜRKİYE FİLİSTİN'İN YANINDA

Ahlatcı, "Filistinlilerin kendi topraklarında, kendi devletlerinin çatısı altında özgürce yaşayacakları gün elbet gelecektir. Türkiye, haklı davalarında Filistinli kardeşlerinin yanında olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (9)

tolga 2 Ay Önce

ne görüşmesi canım sıraya girmişler ayak üstü foto çekinmiş...reis gör beni...tamam makam mevkii kaptık..

.. 2 Ay Önce

Yusuf Ahlatci Mahmut Abbas ile gorusmus. Resim cekinmis olmasin. Ne gorusmus aceba , Corum'a ne faydasi olmusta Filistin'e faydasi olacakmis. Reklam icin cekilmis bir resim. Masum insanlar uzerinden sov yapmayin, samimi olun.

Sirf hava 2 Ay Önce

Ahlatci once kendi bakanlari ile gorussun. Kac gunde gorusebiliyor aceba..

Oy yok 2 Ay Önce

Ozgur filistin ankara da poz vermek ile olmuyor canım. Buyurun sizi Filistin toplarina alalım

Vatandaş 2 Ay Önce

Birazda kendi şehitlerimize üzülseniz,emeklin vatandaşın aç gündemi değiştirmek maksad.

Halk denen gerizekaliya 2 Ay Önce

Hayret bu yoruma Ozgur ve Ekrem Pariste ev kiralayip para harciyorlar yazmamissin. Demek ki beyin yavas yavas yasam belirtisi veriyor. Ama daha coook makarna lazim. Ahlatci ne lafi soylemis Amerika'ya Iarail'e malak, sadece poz vermis. Yahudi kilikli comar seni

Halk 2 Ay Önce

Önce içimizdeki yahudileri yenmemiz lazım.bak yine saçma sapan yorumlar yazmışlar içimizdeki Yahudi kılıklı arkadaşlar.amerikaya laf yok İsraile laf yok chpye deme laf yok vekilime laf söylüyorlar.çok seviyorsunuzda niye gitmiyonuz itraile mendeburlar.

Halk a cevap olsun 2 Ay Önce

Halk rumuzlu varlık önden sen git İsraile. Hatta bu müthiş zekanla harikulade yorumlarını bize lütfen Filistin den yaz olur mu

Halil 2 Ay Önce

Sn vekilim birazda Çorum'un sorunlarıyla ilggilense

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.