habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın meydana indi, boykot çağrısı yaptı

GÜNDEM

Çorum Belediyesi sosyal tesislerinde artık İsrail menşeli ürünlere yer vermeyecek. Başkan Aşgın, Kadeş Meydanı'ndan boykot çağrısı yaptı.

Çorum Belediyesi sosyal tesislerinde artık İsrail menşeli ürünlere yer vermeyecek. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tarihte ilk barış antlaşması olan “Kadeş Barış Antlaşması”nın ismini taşıyan meydandan boykot çağrısı yaptı.

BAŞKANKADEŞ MEYDANI'NDA

Şehir merkezindeki Kadeş Barış Meydanı’nda bulunan “Meydan Sosyal Tesisleri” önünde açıklama yapan Başkan Aşgın, “Barış adına söylenecek bir söz varsa bunu ilk söylemesi gereken şehir Çorum’dur. Çünkü tarihte ilk barış antlaşması olan Kadeş Barış Antlaşması’nın yapıldığı topraklar Hitit başkenti olan Çorum’dur." dedi.

MAZLUMUN AHI YERDE KALMAYACAK

İsrail’in tüm dünyanın insanlık onuruna ve şerefine saldırdığını dile getiren Başkan Aşgın “Bir savaşta ne yapılmazsa İsrail bunların hepsini yapıyor. Filistin’de mabetler, hastaneler, okullar, mülteci kampları bombalanıyor. Amerika’dan, Avrupa’dan gelen bombalarla çocukların üzerine saldırıyorlar. Siyonist İsrail vahşetine devam ediyor. Batı bu vahşeti destekliyor. BM kararını tanımayan İsrail çocukları katletmeye devam ediyor. Böyle bir vahşeti, barışın merkezi Çorum’dan, Kadeş Barış Meydanı’ndan kınıyor, lanetliyoruz. Zulüm ile abad olunmaz. Mazlumların ahı yerde kalmayacak. İnşallah İsrail yeryüzünden silinecek.” şeklinde konuştu.

YERLİ VE MİLLİ ÜRÜNLER

Çorum Belediyesi’nin şehrin 8 farklı bölgelerinde bulunan sosyal tesislerde artık İsrail menşeli hiçbir ürüne yer vermeyeceklerini açıklayan Başkan Aşgın, “Sosyal tesislerimizin tamamında yerli ve milli ürünler kullanılacak. Hiçbir şekilde İsrail menşeli ürün kullanılmayacak, servis edilmeyecek. Eli çocuk kanına bulanmış firmaların ürünlerine yer vermeyeceğiz." dedi.

AŞGIN BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

Aynı duyarlılığı tüm işletmelerden de beklediğini söyleyen Başkan Aşgın, boykot çağrısında bulundu. Başkan Aşgın “Ticari kaygılarla değil insani ve İslami kaygılarla hareket edelim. Şehrimizde İsrail ürünlerine yer vermeyelim. İlk uygulamayı sosyal tesislerimizde başlatıyoruz.” Dedi.
Başkan Aşgın, açıklamasının ardından Meydan Sosyal Tesisleri’nin camına “Çorum Belediyesi Sosyal Tesislerimizde İsrail menşeli ürünler servis edilmemektedir” yazılı etiketi yapıştırdı.

Yorumlar (27)

ÇORUMLU 13 Ay Önce

NELER MESELA SRAİL MENŞELİ ÜRÜNLER? POPULİZM YAPIYOR

Kadir 13 Ay Önce

1 ay sonra unutursan sovmen. Starbucks in ruhsatini iptal etsen yiyerse

Murat 13 Ay Önce

Adama sormazlar mı İsrail 75 yıldır aynı İsrail bu zamana kadar niye İsrail mallarını alıyordun diye

Vatandaş 13 Ay Önce

Mikroskopla mı okuyacağız astığın kağıdı adam gibi boydan boya afiş hazırlatta görüyüm.

Veli 13 Ay Önce

Hangi urunlerin

vatandaş 13 Ay Önce

Allah biliyorya o astığın kağıttaki çorum için aşkla yazan boya bile israilden geliyordur.

Veli 13 Ay Önce

Urunler hangileri saysaydin madem bu kadar hassaiyetimiz vardi Israel urunlerini yillarca niye satip Israili guclendirdiniz? Akliniz basiniza yeni mi geldi?

Vatandaş 13 Ay Önce

Başkanımızı tebrik ediyorum.

BOYKOT 13 Ay Önce

Alınmış malın boykotu olmaz. O malı dükkana koymayacaksın ki alınmış mal olmasın. Adam ruhsatı çıkarmış, üretmiş, getirmiş dolabına kadar koymuş. sen istediğin kadar satma.

Hoca 13 Ay Önce

Destekliyorum ben de almıyorum. Ahilik uygulamasını indirirseniz ürünleri görürsünüz.

Bilal 13 Ay Önce

Başkan umarım devamı gelir. Ama zannetmiyorum. Önce eviniz deki arielden başla :) Sosyal tesislerdeki, kaldırdığın ürünleri yere dökseydiniz. Onlar tükenince mi bir daha almayacaksınız anlayamadık.

HAS ÇORUMLU 13 Ay Önce

Başkanı cesaretinden dolayı tebrik ederim. İşin neresinden başlanırsa başlansın kârdır.Niye bu zamana kadar yapmadın diye eleştiren zavallılara aldırmadan toplumun tüm kesimlerine bu boykotu yaymamız gerekiyor. Bu boykot işini sadece tüketicinin omuzlarına yüklemeden dalga dalga marketlere, düğün salonlarına, kantinlere, büyük alışveriş merkezlerine yaymak lazım. Bu vesileyle yerli ve milli nice ürün ve markalar doğacaktır. İnanın buna ve destek verin.

Doğrucu 13 Ay Önce

Başkanı tebrik ediyorum mesala kola içmeyelim onun yerine fanta içelim

İsmail 13 Ay Önce

Bende tebrik ediyorum lakin İsrail malı olduğuna göre bizde üretilmeyen şeyler yani ithal peki onların yerine neyi satacaksıniz İsraili destekleyen hangi ulkenin malını satacakşınız bide bugüne kadar baya İsrail malı satılmıski şimdi boykot çağrısı yapıyorsunuz sorarsanız yerli milli ama bırakmadınız yerli milli

Osman 13 Ay Önce

????????????????????

Ahmet Köşkerler 13 Ay Önce

Bırakın bu gaz alma işlerini, hadi İsrail markalı mekanlarım ruhsatını iptal et. Anlayalım ne kadar ciddi olduğunu.

Yorumcu 13 Ay Önce

Haydi diyelim bizim başkan boş beleş goygoycu. Peki bunca yorum yapan kimin dolmuşuna binmiş de dolmuş, faytonunu çekmiş de doymuş çok merak ediyorum…

Atış serbest 13 Ay Önce

Gene karavana aşgına,,,garib şiir yazdı aşgına,,, tavuklar yumurtadan kesildi,,,, ufaktan at Allah aşgına.

Doğan Uygun 13 Ay Önce

Başkan hodri meydan bütün israil mallarını ve avmde iş yapan tüm israil markalı iş yerlerini iptal et ciddiyetini görelim. Öyle el kadar kutu kolayı dolaptan almakla olmuyor bu işler. Ağa babalarına dokunabiliyor musunuz ? Kapat hadi iptal et ruhsatlarını ve orada çalışan işçilere de yeni çalışacakları yerler bul. Yoksa şowu bizde yapıyoruz merak etme kola tenekelerini ezerek.

Eğitimci 13 Ay Önce

Başkanı tebrik ediyorum. Biz safımızı ve duruşumuzu belli edelim. Yani seferden sorumluyuz Zafer Allahtandır. Burada yorum yazan arkadaşlar en azından sende evdeki deterjanından cebindeki sigaraya veya içtiğin kolaya kadar birinde bile boykot yaparsan bu işin üstesinden gelemesek te sorumluluğumuz azalır.

SERDAR 13 Ay Önce

Amerika İsrai in ağababası İphone ları çöpe atsanıza hadi.Marlboro Parlıement vs içenleride engelleyin.Shell benzinlikleri kapatalım.Eczanelerde birçok ilaç Amerika firması üretimi hadi kullanmayalım.Ameliyat malzemelerinin yarısıda yine bu Amerika menşeili napacaz ameliyatda olmayalım.Ulaa yazdıgım bilgisayarda Amerikanmış ???Hadi ben kapatıyorum Mac bilgisayarımı .böyle boykota ancak böyle destek.

Mehmet ali 13 Ay Önce

Baskan calmiyon belki ama vizyonda yok sende , kola fanta dokseydin sokaga.!!!

Taraftar 13 Ay Önce

BAŞKA ZAMAN BOYDAN BOYA PANKART YAPTIRIYONDA ŞİMDİ NE OLDUDA SİGARA PAKETİ KADAR YAPTIRDIN KİM GÖRECEK ONU

Seçmen 13 Ay Önce

Boykot kararı almış olmak benim için de mutluluk verici oldu

kadir 13 Ay Önce

sovmen baskan hukumetimiz bu urunlerin ulkeye girisini yasakla daha uygun olmaz mi toptan cozum

Doğru söz 13 Ay Önce

Başkan hodri meydan gerek yok şova yerse diyor bak Kadir Bey. Bende bir artırıyorum Y. Emre Parkında akşam sabah gezen motosikletli gençlere de bir yatırımın olacak mı bir tek güvenlik görmüyoruz da

Tayyar Ağa 12 Ay Önce

Her şeyiniz gaz, kendiniz bile samimi değilsiniz bu dediklerinizde. Bir zaman dolar yakanlar, iphone kıranlardan farkınız yok o kişiler tekrar iphone un son modelini dolar ile aldılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.