habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın'dan ilk sözler

GÜNDEM

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum’da yeniden sevgi kazandı. Yeniden Çorum’da barış kazandı. Yeniden Çorum’da kardeşlik kazandı."dedi.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Yeniden Çorum’da sevgi kazandı. Yeniden Çorum’da barış kazandı. Yeniden Çorum’da kardeşlik kazandı. Bunun için rabbime hamd ediyorum. Şükrediyorum” dedi.

Çorum'da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, resmi olmayan sonuçlara göre yeniden belediye başkanı seçildi.
Kesin olmayan 122 bin geçerli oya göre; merkezde Cumhur İtifakı Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın yüzde 40.79, (52 bin 815) CHP Belediye Başkan Adayı Levent Çöphüseyinoğlu yüzde 36.81 (47 bin 809) Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yaşar Anaç yüzde 14.46, (18 bin 823) İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin yüzde 1.71, (2 bin 235), Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Bedii Onan yüzde 1.65 (2 bin 156) Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık yüzde 1.44 (bin 881) oy aldı.

Tekrar belediye başkanı seçilen Başkan Aşgın, tarihi taş binada halka hitap etti. Eşi Feyza Aşgın, Çorum milletvekilleri Yusuf Ahlatcı, Vahit Kayrıcı, Cumhur ittifakı il başkanları ile vatandaşları rabia ve bozkurt işareti ile selamlayan Aşgın, kısa bir konuşma yaptı.

“Durmak yok yola devam. Önümüzde Recep Tayyip Erdoğan. Önümüzde Devlet Bahçeli. Önümüzde Mustafa Destici. Allah’ın izniyle durmadan, yorulmadan, usanmadan aynen 5 yılda olduğu olduğu gibi hakkın rızası, halkın duası dışında dünyevi hiçbirşeyi önümüze hedef koymadan aşk ile, muhabbetle yola revan oluyoruz. Aşkınan koşan yorulmaz. Gece-gündüz demeden bu aziz millete Ali olarak, adaletten ayrılmayarak yine Allah için doğru işi güzel işi yapmaya gayret göstererek durmadan usanmadan koşacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (17)

Has Çorumlu 6 Ay Önce

sayın Başkanı tebrik ediyorum, doğru, dürüst ve harama el uzatmaya bir ekiple başarıyı yakaladı.

Yazık 6 Ay Önce

Bu seçim artık herkese teşkilata rağmen biz reis için de olsa oy veririz mantığı çöktü. Çorum özelinde seçim için neredeyse hiç çalışmayan vekil, enerjisi olmayan sahada olmayan il başkanı, insanları irite eden teşkilat bu son uyarı ve ihtar. Ya hizmet siyasetine dönülür yada arşiv de yerinizi alırsınız. Adalet.... Liyakat.... Özveri....

iyi mi 6 Ay Önce

Ak parti kazanmadı. oylar artmadı, çok azaldı, yanlış aday oldu. tevazu nun adı var. gizli kibir ve kabalık var aşgın da. sadece çorumlu chp gelmesin dedi.

Mehmet 6 Ay Önce

Akp teşkilatlarının artık komple degişmesi lazım ve kibirli yöneticilerden kurtulması gerekli yoksa anavatan partisi gibi olma yolunda ilerliyor

aşkla sevinmek 6 Ay Önce

batıda doğuda kuzeyde güneyde yerelde yarıdan fazla gitmiş neyin sevinci aşkla sevinmek bu olsa gerek bir zamanlar %65 - 70 leri gören memleketi ne halde sevinin sevini neye seviniyorsonuzki kibir abideleri

has çorumlu 6 Ay Önce

Ak Parti MHP sayesinde kazandı çorumu Ak partiye küsen seçmen Yeniden Refaha gitti acilen il teşkilatı ve belediye başkanı bu durumu il bazında Ak Parti Genel merkezi TÜRKİYE genelinde şapkayı öne koyup düşünmelidir. Gerek Genel merkez Teşkilatı Gerekse İl teşkilatları KİBRİ bırakmalıdır.

bir bilen 6 Ay Önce

AŞGIN AÇIKLAMA YAPMADAN ÖNCE AK PARTİYİ NASIL BU HALE GETİRDİĞİNİN HESABINI VERSİN. SADECE AŞGIN DEĞİL ONUN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SES ÇIKARMAYAN İL VE İLÇE YÖNETİMİDE HESABINI VERSİN. İNŞALLAH CUMHURBAŞKANIMIZ BUNLARIN FATURASINI YÖNETİME KESER.

Hasan 6 Ay Önce

Adaletin olmadığı bir yerde ekonomi iyi olamaz para pul oldu alim gücü bitti Çorum ilçeleri koy oldu köyleri yok oldu üretim olarak.Emekliler,Staj çıraklık mağdurları,Kademe bekleyenler,3600 bekleyenler seçimi belirledi.Corum özelinde bir başarı yok bence yüzde 60 oy alan parti yüzde 40 başarı sayamaz hemde ittifakla.Saygilarimla

Azem 6 Ay Önce

Has Çorumlu yorumunuza katılıyorum. Hocamıza başarılar diliyorum tebrik ediyorum. Dürüstlük yeter. Hani külcü bağımsız olsun kazanır diyenler...

Naki 6 Ay Önce

Mhp olmasa kaybettin burnu buyuk asgin. Artist

GERÇEKCİ 6 Ay Önce

BAKACAĞIZ AŞGIN EFENDİ EKMEĞE ZAM YAPACAK MI YOKSA BİR ÖNCEKİ DÖNEMDE OLDUĞU GİBİ FIRINCILARDAN KORKUP PARDON ÇEKİNİP FİATI SABİT Mİ TUATCAK.BARİ RAMAZANI BİTİRSEYDİ AMA O İŞ BİLMEYEN YARDIMCISI MALİ MÜŞAVİR NE YAPACAK ACABA?

Has Çorumlu 6 Ay Önce

Has Çorumlu rumuzumu ben yıllardır kullanıyorum çakma has Çorumlu sana zahmet kendine yeni bir rumuz bul biraz kafa yor,bu da bir çeşit hırsızlıktır.

Itiraf et 6 Ay Önce

Itiraf et korktun demi la Asgin

MHP Zaferi, yatın kalkın dua... 6 Ay Önce

Millet cemaatcilerden çok sıkıldı. Hiç bir vasfı olmayıp cemaatleri sayesinde bir yere gelen liyakatsızlardan çok sıkıldı. MÜTEVAZİ GİBİ GÖRÜNEN KİBİR ABİDELERİNDEN ÇOK SIKILDI. Lütfen tüm yorumlara bakın. Son 3-4 günkü 100lerce yorumdan sadece 2-3 tane olumlu yorum var. Bu da mı size bir fikir vermiyor. Sayesinde makam yüzü gördüğünüz Tayyip beyin sırtına yük olmayın artık. Lütfen madden ve manen bi aynaya bakın, yüzlerinizden anlamı görün. Zira millet gördü.

1 tane olumlu yorum olmaz mı? 6 Ay Önce

Şöyle 1 haftadır bakıyorum, bir tane olumlu yorum yok. Niye acaba? Görün lütfen ve sayın Cumhurbaşkanımızın sırtına yük olup durmayın.

Sosyal medya fotoğraf 6 Ay Önce

Sosyal medyada ilk sonuçlar açıklandığında bir fotoğraf gördüm, mutlaka görün onu. Mutlaka bakın yüzlere.

MÜHENDİS 6 Ay Önce

Mimar Mühendis ve Mütehitler beş yıl daha belediyeden proje geçirmek için taklalar atmaya ve araya adam sokmaya devam. Allah yardımcımız olsun. Şu ekonomik koşullarda projeler o kadar geç çıkıyor ki projelere bakan memurların inşaat maliyetlerinin artması umrunda değil. Müdürleri başkanları da buna çözüm bulamıyor. Bu yüzden bu seçimde oy vermedim. İnşaalah başkan bunlara müdahele eder. Zaten son başkanlığı olur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.