habercim19.com özgür haber özgür yorum

Asaleten Genel Müdür Yardımcısı oldu

GÜNDEM

Hemşehrimiz Halit Çağdaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı.

Adalet, İçişleri, Ulaştırma ve son olarak son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın çeşitli kademelerinde görev yapan hemşehrimiz Halit Çağdaş, aynı bakanlığa bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile atama kararları önceki gün Resmi Gazete’de yayımlandı. Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür Yardımcılığı görveini vekaleten yürüten Halit Çağdaş, aynı göreve asaleten atandı.

HALİT ÇAĞDAŞ KİMDİR?

1973 yılında Çorum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çorum'da tamamladı. Trakya Üniversitesi Süt ve Ürünleri Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü ile Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı. Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansını İşletme alanında “Örgütsel İletişimde Dijital Medyanın Kullanımı: Görgül Bir Araştırma” adlı tezini vererek tamamladı.

Çeşitli radyolarda program yapımcılığının ardından çalışma hayatına Çorum Hâkimiyet Gazetesi’nde sayfa tasarım editörü ve muhabir olarak başladı. 2003-2015 yılları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Danışman olarak görev yaptı. Memuriyet hayatında Adalet Bakanlığı ve PTT Genel Müdürlüğü’nde memur, İçişleri Bakanlığı Çorum Valiliği Sosyal Etüt ve Proje İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü’nde uzman ve daire başkanı, Yurtdışı İşçi Hizmetleri ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde daire başkanı olarak görevler yürüttü.

Eylül 2020’de Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı, Eylül 2023’de ARGE ve Proje Daire Başkanı olarak atandı. 2024 yılında ise Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür Yardımcılığı görevine vekaleten atanmıştı.

Yorumlar (13)

Haha haha 5 Gün Önce

Yakın zamanda TÜBİTAK ın başında görmek isteriz.

Super 6 Gün Önce

Sut ve sut urunlerinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligina genel mudur. MaaasAllah , suphanAllah

Çorum 19 5 Gün Önce

İktisat ile uluslararası ilişkiler açık öğretim öbürü de tanıdıklardan yüksek lisansdır

Süper ..... ya 5 Gün Önce

Sonunu okusuna ....kafalı sazan gibi atlıyon soytarı.

x 5 Gün Önce

:))

garip 5 Gün Önce

sorsan kendine abi liyakat der süt ürünü okumak ile başlayan kariyere bak sonra ülke neden bu halde

Super .... denen ... 5 Gün Önce

Ulan camis, okudugu diger bolumlerin hepsi acikogretim yani ..... Burdan laf yetistirecegine git sende bi acikogretim oku, belki bi b..ka yararsin, ise falan girersin. G..t kili

Editor'e 5 Gün Önce

Birader sen iyimisin, aklindan suphe ediyorum. Ustteki yorumda terbiyesizin birisi "super gerizekali'ya" diye yorum yapmis kesmemissin, bende "super gerizekali diyen gerizekali'ya " diye yorum yaptim onu kesmissin. Nasil bir habercisin sen anlamiyoruz. Illa kendine hakaret ettireceksin ama neyse. Cahilligine ve amatorlugune veriyorum.

Siyaset 5 Gün Önce

Liyakat böyle bir şey işte!

"Super gerizekali ya" diye cevap... 5 Gün Önce

Ayrica Turk Hava Kurumu Universite'si para ile diploma veren bir kurum du. Rektoru'de Unsa Ban'di hani Akp milletvekili Zehra Taskesenlioglu'nun kocasi olan. Abisi de Ali Fuat Taskesenlioglu'ydu.... bankasinin genel muduruyken , 15 temmuzdan sonra BDDK'nin basina gecmisti. Sedat Peker bile isin icindeydi. Anladin mi bunu " Super gerizekaliya" diye cevap veren ..... kafali, .... başli antilop. Gozun kor kulagin sagir duymazssin.

Recai Yılmaz 5 Gün Önce

Yüksek lisans da meşhur THK üniversitesi. Tezini yayinlasa da istifade etsek

Vekil danışmanı olmak hayatını... 3 Gün Önce

Vekil danışmanlığı herkese nasip olmaz. Olanda böyle olur. 10 parmağında 10 öarifet maşAllah. ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEMİŞ. Siyaset, liyakat ilişkileri bunlar yanisi TORPİLE DEVAM.

Şom ağızlı göbeller 3 Gün Önce

Oturduğunuz yerden Ankara'daki adamın liyakatini ölçüverdiniz. Hemşehrinize hayırlı olsun diyeceğinize açık kapalı mektep muhabbeti yapıyorsunuz. Hasetlik-fesatlık iliklerinize işlemiş. Şu kurduğunuz hakaretamiz cümlelere bakınca seviyeniz belli oluyor. utanın. Sizin gibi göbeller olmaz olsun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.