habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ahlatcı: ‘Hızlı trende pürüz yok’

GÜNDEM

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, partisinin Samsun Milletvekili Mehmet Muş’un hızlı trende Çorum tarafında pürüz çıktığı şeklindeki açıklamasına yazılı açıklama ile açıklık getirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, partisinin Samsun Milletvekili Mehmet Muş’un hızlı trende Çorum tarafında pürüz çıktığı şeklindeki açıklamasına yazılı açıklama ile açıklık getirdi.

İşte o açıklama:

"Bugün kamuoyunda önceki Dönemı Ticaret Bakanımız, Samsun Milletvekilimiz Sayın Mehmet Muş tarafından Delice-Çorum hızlı tren yoluyla alakalı pürüz çıktığı sözleriyle belirtilen ihale hakkında aşağıda yer alan hususları Çorumlu hemşehrilerimize saygılarımla arz ederim.

HIZLI TRENDE PROBLEM YOK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu ile yapmış olduğum görüşmede Çorum - Delice Hızlı Tren Projesinin hazırlık çalışmaları sona gelindiği ve hiç bir problem olmadığını tarafımıza iletmiştir.

EN ÖNEMLİ PROJELERDEN BİRİ

Ülkemizi Kuzey Güney aksıyla Karadenizden Akdenize bağlayacak büyük projenin en önemli ayağı Çorum Delice hattını oluşturmaktadır. Sayın Hemşehrilerimiz şunu bilmelidir ki; Tren yolunun ilimize kazandırılması için yapılan tüm çalışmalar İlgili Bakanlığımız nezdinde yakinen takip edilmektedir. Tren yolu ağına dahil olacak Çorumumuz, sadece bölgesinin değil Ülkemizinde başlıca Şehirleri arasındaki haklı yerini sağlamlaştıracaktır. Bu tüm hemşehrilerimizle beraber bizim içinde önemli bir gurur kaynağı olacaktır.

Öncesinde de Sayın Bakanımızın ifade ettikleri gibi 2024 yılı yani bu yıl içerisinde ihalesini tamamlayıp yapım aşamasına geçerek Çorum'un en büyük projesini gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu tüm hemşehrilerimizle beraber yaşayacağız. Tren yolu ile ilgili tüm gelişmeler kıymetli hemşehrilerimizle paylaşılmaya devam edilecektir

Allahın izni ile Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimize hizmet için güzel şehrimizde daha nice eserlere de hep birlikte imza atacağız."

Yorumlar (7)

Mis mis mis da mus mus mus 3 Ay Önce

Sayin vekilim dogru söylüyor. Hizli trende pürüz yok. Çünkü hizli tren yok ????

YİNE BEN 3 Ay Önce

pürüzsüz olması gerekiyor zaten yoksa o süratte pürüzleri ,çıkan rüzgar gücü parçalar...pürüz seçtiklerimizde vatandaşın FIRTINASINA DENK GELEN SON VEKİLLER OLABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ BARDAK TAŞTI......KAHROLASI İSRAİL DÜNYANIN AYAK UCUNU KEMİREN KEMİRGEN KAHROL....

Cumhur'a 3 Ay Önce

22 yildir senin baktigin gibi demi. Gozler kor , kulaklar sagir, elinde Kur'an dilinde yalan.

Cumhur 3 Ay Önce

Biliyoruz olmadığını vekilim.3 tane dalkavuk çıkıyor yok şöyle yok böyle hızlı tren gelincede binmezler bakarlar şey gibi.

vatadaş 3 Ay Önce

şimdi yalan söyleyen biri varda o kim acaba

Çorumlu 3 Ay Önce

Bak işte gene yalancı biz olduk hay Allah...

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 3 Ay Önce

22 senedir söylüyorum, yine söyleyeceğim. 22 senedir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. 22 senedir Çorum ve Çorum'lular da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.