habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum birinci oldu, Ahlatcı tebrik etti

EKONOMİ

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, TSO Başkanı Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret ederek, şehrin dış ticaret istatistiklerindeki başarısını tebrik etti.

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.
Milletvekili Ahlatcı, Başaranhıncal ile Türkiye’nin önemli sanayi şehirlerinden biri olan Çorum’un ithalat ve ihracat potansiyelini değerlendirerek Çorum ile ilgili istişarelerde bulundu. Ahlatcı; “2023 yılında ihracat rakamlarında Karadeniz bölgesi illeri arasında birinci Çorum olmuştur” dedi.

Çorum’un başarısının katlanarak artırabilmesi açısından yapılması gerekenleri değerlendiren Milletvekili Ahlatcı, bu başarıdan dolayı TSO Başkanı Başaranhıncal’a Çorumlu girişimcilere ve Çorumlu iş insanlarına teşekkür etti.

Kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Milletvekili Ahlatcı, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar (9)

Tebrikler 3 Hafta Önce

Kayıt dışı birincisi, bi kuruş sigorta ödemeyin, bütün hasılat sizin aman vergi vermeyin

Deli Hasan 3 Hafta Önce

Çorum'umuzun ihracatının artmasında Sungurlu OSB de kurulan Savunma Sanayi şirketlerinin büyük katkısı olmuştur. Büyük emekleri olan Muhsin DERE başkanımızın unutulmaması dileğiyle!

mehmet yektaş 3 Hafta Önce

Bir de vergi ödeme miktarlarını yazsanız. Çalışandan peşin kesilen vergi bu şampiyonlarda nasıl alınıyor

Salih 3 Hafta Önce

Eeeeeee hani havaalanı o zaman.Milletvekilleri göreve lütfen.Merzifon da var demesinler sakın.Biz Corumlularda deriz ki Rizeye ne gerek vardı.1 saatlik yol.Trabzonda havaalanı vardıya.O zaman ?????

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 3 Hafta Önce

İHRACAT da BÖLGE'n de LİDER ŞEHİR ol, ama YATIRIMLARA gelince BÖLGE'SİNDE sonuncu olacak. Allah aşkına bu HÜKÜMET ÇORUM'U SEVMEDİ, SEVMİYOR, SEVMEYECEK. SENELERDİR SÖYLÜYORUM, YİNE SÖYLEYECEĞİM. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUM'LULARI UYUTMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMADINIZ. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUM'LULAR DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Dost 3 Hafta Önce

Tebrikler rumuzlu yorumcu mağarada yaşıyor olmalı aksi taktirde bu devirde sanayicinin kayıt dışı eleman çalıştıramayağını bilemeyecek kadar cahil olamaz.

Halk gerçekler 3 Hafta Önce

Birşeyler yazacağımda tahmin ediyorlar az çok ne yazacağımı onlar kendilerini biliyor.

Tebrikler02 3 Hafta Önce

Dost olmayan dost Çorum da “bugün müfettişler gelecek haberiniz olsun, sigortasızları eve gönderin diye arayan sigorta müdürüne şahit olmuş biriyim. O sanayici de Allah razı olsun müdür bizden diyordu. Kendi Tavuk çifliğinde sigortasız işçi çalıştırıyordu. Bunu herkes biliyor, sen mağarada drğilsindir ama verginin namus olduğunu bilmediğinden eminim.

Dost02 3 Hafta Önce

Tebrikler isimli cehaleti tebrik edilecek seviyede olan yorumcu, hadi müdür haber verdi işveren de gönderdi, sen bu devirde herhangi bir işçinin sigortasız çalışmaya razı gelmeyeceğini , bu durumu hemen ilgili kuruma bildirmeyecek kadar habersiz insanlar olduğu mu zannediyorsun. Lütfen yaşadığın mağaradan acilen çık ve biraz sokağa caddeye in.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.