habercim19.com özgür haber özgür yorum

Binicilik Tesisi ve İnci Park Çorum FK'ye kiralandı

EKONOMİ

Çorum Belediyesi'nin Trendyol 1. Ligde mücadele eden Ahlatcı Çorum FK'ya  2 önemli tesisi kiraladığı bildirildi.

Çorum Belediyesi'nin Trendyol 1. Ligde mücadele eden Ahlatcı Çorum FK'ya 2 önemli tesisi kiraladığı bildirildii.

31 Mart seçimlerinden önce sahada Çevre Yolu Celilkırı bölgesindeki Belediye Binicilik Tesisi ve Buharaevler Mahallesi'nde halen atıl bulunan İnci Park'ın Çorum FK Kulubü'ne kuralanacağı konuşuluyordu.

Mülkiyeti Çorum Belediyesi'ne ait Celilkırı bölgesinde bulunan Binicilik Tesisleri ile Buhara Mahallesi'ndeki İnci Park, yapılan ihale sonucu Çorum Futbol Kulübü'ne kiralandı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehrin ortak paydası Çorum FK'ya stadyum ve tesisler başta olmak üzere kulübe ulaşım ve personel açısından da destek olduklarını hatırlattı.

Binicilik Tesisleri ile İnci Park'ın Çorum Futbol Kulübü tarafından kiralanmasının kulübe kalıcı bir gelir kaynağı oluşturacağını savunan Aşgın, Binicilik Tesislerinin olduğu yere Çorum FK tarafından altyapı için yeni tesisler kazandırılmasının planlandığını kaydetti.

Yorumlar (13)

Tayfun 3 Gün Önce

Ne zaman oldu . Çoktandırda söylüyorlardı . Bu ihaleye fasat değilmi ?

Efe 3 Gün Önce

Sayın aşgın, nerede yapıldı bu ihale, kaç liraya yapıldı ihaleye başka kimler katıldı, belediyenin bu işten ne kadar karı oldu bunlarıda açıklarmısınız.

Yazık 3 Gün Önce

Yıllardır Buhara bölgesine güzel bir sosyal tesis bekledik. İnci Park milletin yeri yıllarca atıl bekledi. Bu işi tasvip etmemizi beklemeyin. Yazık oldu yanlış oldu. İnci park için sosyal tesis insanların beklediği davranıştır

Fuat 3 Gün Önce

Binicilik tesisi elden çıkmasın .Halil bey mevcut aldığı yapıya bir tuğla katmadan elden çıkarıyor.

Çim 3 Gün Önce

Parkları kurutan adam tabi ki yeni yeşil alan yapmaz , ağaç dikmez .

Veli 3 Gün Önce

Alavere Dalavere işler bunlar

Ahmet Amcanız 3 Gün Önce

Şehrimizin gururu ve inşAllah seneye süper lig yolcusu olacak Çorum FK'ye destek olan değerli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şehrin takımına sahip çıkarak herkese örnek olmuştur, sağ olsun .

Çorumlu 3 Gün Önce

Çorum futbol kulübüne sonsuz destek süperliğe inşAllah çabucak çıkılır

Takip 2 Gün Önce

Efe ve Tayfun internetten, gazetelerden takip ederseniz nerede ne zaman ihale yapılmış görürsünüz. Boş konuşmayın

Frodo 2 Gün Önce

Devletin değerli kaynakları ve gelirleri hesap bilmez futbol yöneticilerine teslim edilecek. Vatandaşın vergileriyle yapılan bu tesislerden nasıl vazgeçersiniz?

çorumlu19 2 Gün Önce

Çorum FK'ya destek veriyor adam işte, ne güzel bir davranış. Tebrikler başkanımıza.

İsmail 2 Gün Önce

Şu kadroyla bu sene düşmesin yeter Malatya maçı aldatmasın Malatya ilk maça çıkamadı daha sonra genç takımdan aldıkları futbolcularla çıkıyor maçlara

Fesat 1 Gün Önce

İhaleye fesat karıştırmanın alasını yapıyor Aşgın. Bir yıldan beri Çorum FK’ya verileceğini herkes söylüyordu. Kimse Çorumspora destek vs naraları atmasın. Bu kanunen suç. Savcı beyler görevinizi yapın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.