habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın o tesisleri övdü

EKONOMİ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Halk Ekmek ve Halk Et tesislerini övdü.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Halk Ekmek ve Halk Et tesislerinin sağlıklı ve güvenilir ürün çeşidiyle Çorum halkının ilgisini ve takdirini kazandığını belirterek, “Halk Et ve Halk Ekmek, şehrimizin yüz akı oldu. Bu hizmetlerimizi geliştirerek devam edeceğiz” dedi..

Yapılan açıklamaya göre; Aşgın, BELTAŞ bünyesinde faaliyetini sürdüren Halk Ekmek ve Halk Et tesislerini ziyaret ederek, bu alanda yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Halk Ekmek’in Çorum’un farklı bölgelerindeki 42 büfesinde her gün sabah erken saatlerden itibaren vatandaşlara ekmek sunduğunu belirten Başkan Aşgın, normal ekmek, tam buğday ekmeği, rol ekmek ve tost ekmeği üretiminin devam ettiğini açıkladı.

Halk Et’in ise sürekli kendini geliştirdiğini dile getiren Başkan Aşgın “Özellikle kavurma konusunda Türkiye’deki tüm Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla kendi markamızı ülkemizin her yerinde satışa sunuyoruz. Bunun yanı sıra et ürünlerimizi Halk Et’te ve şehrimizde 7 farklı noktadaki Hanım Eli Yöresel satış noktalarında hemşehrilerimize ulaştırıyoruz.” dedi.

Halk Et Kombinası’nın Kurban Bayramı süresinde de Çorum halkına hizmet verdiğini dile getiren Başkan Aşgın “Kurban vecibesini yerine getirmek isteyen hemşehrilerimizin yanında olduk. Büyükbaş ve küçükbaş kurban kesimleriyle ilgili bütün taleplere cevap verdik. Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizlerin motivasyon kaynağı oldu. Halk Et ve Halk Ekmek şehrimizin yüz akı olan, gurur duyduğumuz bir kurumdur. Kendimizi geliştirerek hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar (10)

Tarafsız 2 Ay Önce

O tesisleri kendisimi yaptıki övünüyor.

Çorumlu 2 Ay Önce

Aşkla çalışıyor devam

Ulu Kavaklı 2 Ay Önce

Çorum Halk ekmek olarak öğrenciler için cevizli, fındıklı,kuru üzümlü ekmek üretilebilir. İstanbul Halk ekmek büfelerinde bebekler için bile yapılmış ürünler var. Çorum Halk ekmek çeşitliliği arttırmalıdır. Böylece Vatandaş simit poğaça yemeğe biraz ara vermiş olur. Çünkü vatandaş her gün simit poğaça yiyor. Değişik ürünler düşünülüp üretilmelidir. Vatandaş değişikliği, çeşitliliği sevecektir.

Keşke 2 Ay Önce

Keşke kendin de bişiler yapsan da Onlarla da övünsen Ne güzel olur dimi Anca hava atmasan , bi icraat koysan ortaya..

Ahmet 2 Ay Önce

Bende biraz mahalle arası öveyim. bAŞGanım valla helal olsun parklar bahçeler köpekler ile dolu.

Habib 2 Ay Önce

Halk ekmek iyi de Halkette pahalı olduğu için anlayamadım iyi mi... Sen iyi diyorsan pahalı gelmiyor demektir sana. Allah'ım biz yine iyiyiz sen mazlum insanlara yardım et Allahım

Eski 2 Ay Önce

Başkanın arkasındaki yeğeni değil mi . Hemen işe yerleştirdiği . Sonra da şöför olarak diğer yeğen ; Şimdi se özel kalem yaptıııı

Hakan 2 Ay Önce

Bsk Audi 8 nasıl komforu iyimi sn bsk

Ray Ray Ray 2 Ay Önce

yanlış görmüşsün başkan o sorunu çözdü...

Başkan AŞGIN'A 2 Ay Önce

Belediye sosyal tesislerinde bir sütlaç 85 lira bu mu sosyal belediyecilik sayın AŞGIN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.