habercim19.com özgür haber özgür yorum

Arif Ersoy döneminde olmuştu, yıllar sonra bir ilk

EKONOMİ

Çorum Belediyesi'nde bazı personellerin bu ayki maaşlarında kesinti oldu.

Çorum Belediyesi'nde bazı personellerin bu ayki maaşlarında kesinti oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre; Çorum Belediyesi'nde yaklaşık 450 memur, 20-25 civarı kadrolu işçi, 2 binin üzerinde şirket personeli görev yapıyor.

Belediye yönetimi bazı personellerin bu ayki maaşlarında kesinti yaptı. Ücret ve maaşlarında kesinti yapılan personelin bordrosu ile hesaplarına yatırılan miktarın farklı olduğu belirtildi. İdarenin kesinti yapılan miktarı ay sonuna kadar personellerin hesabına yatıracağı ifade ediliyor.

Bu arada Çorum Belediyesi'nde merhum Belediye Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy'un döneminden bu yana ilk kez Dr. Halil İbrahim Aşgın yönetiminde personel maaşlarında kesinti yaşandığı öğrenildi.

Yorumlar (17)

Çimci 3 Gün Önce

Memurun sosyal dengesine dokunamazlar ama işçiden direkt keserler. Beyler bu gemide hep berabersek eğer, memurdan da keseceksiniz lamı cimi yok. İmza attıramazsınız ama olsun :)

Ömer 3 Gün Önce

İhtiyacın 3 misli çalışan olursa birde en düşük maaş 50binlira olursa sonunda böyle olur ve son yıllarda belediyenin sattıgı arsalarıda herkes biliyor perşembenin gelişi çarşambadan bellidir

Çorumlu 3 Gün Önce

İşi bilmeyen çavuş hesabı...Başkan takip diye bir birim kurup onlarca personel peşinde gezdiren bir sosyal medya fenomenimiz var.Bu kafayla maaş ödeyemez hale gelirse hiç şaşırmam..

Çorumlu 3 Gün Önce

Vergi dilimine girmislerdir fazla mesai yuksek maas olur boyle seyler burasi corum turkiye

... 3 Gün Önce

Daha bunlar iyi günleri şaşgının

Ebul Furkan 3 Gün Önce

Belediye memurlarına ödenen Sosyal Denge Tazminatı çok haksız bir uygulama.

Temizlik 3 Gün Önce

Belediye personeli şehri pek temizlemiyor gibi. Ondan mı kesildi acaba maaşlar.

Göktürk 3 Gün Önce

Audi 8 alindiya belediyiye ,

takipçi 3 Gün Önce

memurun sosyal dengesinden sizene sosyal dengeyi yazan kesin çalışan işçi mesain yatmadı demi ondan bu kadar ses çıkıyor işe girene kadar elli tane takla at sonra sosyal dengeye laf et okumuş atanmış adam sen ne yaptın vasfın ne dışarıda alacağın maaş 17 bin burda 34 bini beğenmiyosun o zaman çıkıp gideceksin ilk günden bu haberi basına yayanlarada selam olsun

adalet 3 Gün Önce

hepsini atin belediyenin acilen degismesi lazim ciftlik oldu resmen

Çorumlu 3 Gün Önce

Sayın takipçi sende Başkanın boş beleş atadığı memurlardansın anlaşılan.

Hiçbir şeyden haberin yok Başkan 3 Gün Önce

Seni uyaranları dinlemiyor Rektör bey gibi ukalalık ediyorsun. Seni sevenleri yanından uzaklaştırıyor ve dedikodulara kulak asıyorsun. sende mi vekil olmak ister ve yanlışa bulaşırsın. Ah Halil İbrahim Ah. Namazını kılıyorsun ama lütfen düzgün kıl ukalalıüı bırak ve seni uyaranları kırma.

Hakan 2 Gün Önce

Zam yaparken havalar atılıyordu pozlar veriliyordu.sonuç

takipçi 2 Gün Önce

çorumlu evet öyleyim sen kimin atadığı boş beleş birisisin

Çorumlu 2 Gün Önce

Sayın takipçi ben atanan değil atayan ,halktan ,alnın teriyle çalışan kimsenin hakkına girmeyen esnafım.Boş beleş atanmak isteseydim emin ol senin müdürün olurdum.

takipçi 2 Gün Önce

Çorumlu kimi atadın acaba, isteseydim olurdumla falan bu işler olmuyor birilerinden yapılacak kesintiden yada zararından zevk alıyorsan esnaflığında şüpheli, bir tarafları yıkarak bir taraftan kesilerek bu iş çözülmez belediye başkanı varsa problem çözecektir. Sosyal dengesi kesilirse memurların sanada burdan haber veririz esnaf olarak başka bir esnafın yanına gider kutlamanı yaparsın

çorumlu 2 Gün Önce

Halbuki biz Allah'ın salih kullarından bunu beklemezdik.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.