habercim19.com özgür haber özgür yorum

Usta öğreticiler gitti, gönüllüler geldi

EĞİTİM

Çorum'da sayıları 3 bin 400'ü bulan usta öğreticiye tasarruf tedbirleri kapsamında iş bıraktırılırken, engelli eğitim merkezlerinde gönüllüler görev alıyor.

Çorum'da sayıları 3 bin 400'ü bulan usta öğreticiye tasarruf tedbirleri kapsamında iş bıraktırıldı.

Halk Eğitim Merkezi'nde açılan kurslarda görev yapan usta öğreticiler, ayrıca başta Çorum Belediyesi'nin kadın kültür ve engelli eğitim merkezleri, spor müdürlüğü ile bazı resmi kurumlarda da aktif görev alıyorlardı.

Tasarruf tedbirleri kapsamında faaliyetlerini durdurduğu belirtilen Kadın Kültür Merkezlerindeki kurslar nedeniyle hem usta öğreticiler hem kadın kursiyerlerin mağdur oldukları belirtildi.

ENGELLİ EĞİTİM MERKEZİ'NDE GÖNÜLLÜLER GÖREV ALACAK

Bu arada Çorum Belediyesi'ne bağlı Engelli Eğitim Merkezlerinde usta öğreticilerin yerini gönüllülerin aldığı öğrenildi. Tasarruf tedbirlerinin engelli eğitim merkezlerini de kapsaması dikkat çekti.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezlerindeki kurslara başladığını duyururken, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Mustafa Yaşar, “İnşallah gönüllü annelerimizin ve gönüllü öğreticilerimizin desteğiyle güzel bir kurs dönemi geçirmeye devam edeceğiz” dedi. 

Yorumlar (5)

Mehmet 3 Gün Önce

Durum çokmu kötü

Oy yok 3 Gün Önce

Çalışan emek veren lisanda mezunu öğretmenleri tenzih ederim ama kadın kültür merkezlerinin kültürle eğitimle uzaktan yakından alakası olmayan tek vasıfları AKP Kadın kolları üyesi olmak olan niteliksiz onlarla Kadın memur ile dolu. Tedbire gelince neden bu vasıfsız kadınlara değilde lisans mezunu öğretmenlere uygulanıyor. Çünkü AKP .... insan seviyor cevabı bu.

YİNE BEN EZİLEN 3 Gün Önce

GÖNÜLLÜ NE DEMEK BÖYLE BİR ŞEY KABUL EDİLEMEZ...İNSANLARI SÖMÜRÜYOR ...KADROLARI BOŞ BELEŞ İNSANLAR İLE DOLDURUP..DEVLETİ BATIRIYOR BU BELEDİYELER...MÜLKİ AMİRLER UYUYOR ...ODALAR DOLUSU BELEDİYELERDE NE İŞ YAPTIĞI BELİRSİZ İNSANLAR MAAŞ ALIYOR YOK MU BUNUN DENETİMİ........

Sade vatandaş 2 Gün Önce

Belediye sürekli ilana çıkıp imarlı arsa satıyor.Usta Öğreticiler bulduğu çözüm gönüllü adı altında parasız çalıştırmak mı? bu insanları neden belediye bünyesine almıyor tek derdi evine ekmek götürmek isteyenlere çözüm bu olmamalı yazıkkk

YİNE BEN EZİLEN 1 Gün Önce

BELEDİYELER VE FÖRST LEYDİLER BU ÜLKEYİ BATIRIYOR....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.