habercim19.com özgür haber özgür yorum

Tahtasız’ın o sözlerine tepki var

EĞİTİM

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Okumuş, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız'ın bir gösterinin kıyafetleri ile ilgili açıklamasına tepki gösterdi.

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Okumuş, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız'ın İlköğretim Haftası kutlama programında yapılan bir gösterinin kıyafetleri ile ilgili açıklamasına tepki gösterdi.

"Geçtiğimiz hafta İlköğretim Haftası etkinliklerinde yapılan jimnastik gösterisi ile ilgili CHP Çorum Milletvekili Sayın Mehmet Tahtasız'ın okul önünde talihsiz bir açıklamasına şahit olduk" diyen Fatih Okumuş, "Jimnastik gösterisinde ilkokul öğrencilerinin giydiği eşofmanı beğenmeyen Sayın Vekil, Jimnastik için giyilen kıyafetin modeli bellidir. Çocuklarımıza farklı kıyafet giydirerek kendi zihniyetlerini göstermiş oldular. İşte bu zihniyet Narin'i katleden zihniyetin tıpkı ve aynısıdır. İşte maarif modeli diyorlar ilk meyvesini burda vermiş oldu" demiştir.

Sayın Vekile soruyoruz; Jimnastik gösterisinde giyilecek kıyafetin mevzuatta yeri var mıdır? Varsa (ki yok) kamuoyunu aydınlatır mısınız?Çocuklarımızın beden eğitimi derslerinde giydiği ve mevzuatta yeri olan eşofmandan neden bu kadar rahatsız oldunuz? Eşofman giymelerinin jimnastik için engeli nedir?Tüm Türkiye'nin lanetlediği Narin cinayeti ile Maarif Modeli arasında nasıl bir bağlantı var?

Hangi belge ve bulgulara dayanarak, Milli Eğitim Bakanlığını ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünü bir cinayetle ilişkilendirip zan altında bırakıyorsunuz?sorularına cevap bekliyor, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" dedi. 

Yorumlar (9)

Halk 11 Saat Önce

Ben sana ne dedim tahtasız söylesene haaa.Genel müdürün rakıyı ucuzlatacak hadi iyisin yine için için

Eğitmen 12 Saat Önce

Çıplaklık kimin kültürü bu arkadaş bir açıklasada bilsek

Hüsam 12 Saat Önce

Türk milletinden birisine iyi dememek lazım hemen pişman oluyorsunuz. Tahtasız güzel tespit yapıyor. Sayın özel normalleşiyor dedik demez olaydık. Hemen asıllarına dönüverdiler.

Hacı Nuri 11 Saat Önce

Sayın sendikacı öncelikle temsil ettiği öğretmenlerin hakkını savunsun.

Eğitimci 10 Saat Önce

Sendikacı işini yapsın eğitim sorunlarının hangisini dile getirdi acaba!

BEY 8 Saat Önce

Yani başka hiç bir alanda görüş bildirmesin..Akla bak akla...

Sendikacı sandukacı 8 Saat Önce

Gene üç götürdün hadi iyisin,bu kadar loloyla.

Sendikacıya bak sendikacıya 6 Saat Önce

Koca koca ağaçlar ulu caminin bahçesinde katledilirken de bir eğitimci olarak iki kelam edebilseydiniz keşke.. Gerçi olmaz dimi , onu yapan senin partiden , pardon sendikadan .. yada herneyse anladın sen onu.. yazıklar olsun sizin Gibi sendikaya da stk ya da.. şakşakçılık icap edince yağmur sonrası çıkan solucanlar gibisiniz.. Az bi tepki yapmanız gereken zaman da ara ki bulasın..

Halk denen .... 6 Saat Önce

Hadi sende iyisin, makarna fiyatlari artiyormuş ????????

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.