habercim19.com özgür haber özgür yorum

Milli Eğitim Müdürü oluyor

EĞİTİM

Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar'ın İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanacağı bildirildi.

2021 tarihinden bu yana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Abdullah Kodek'in ise bakanlık emrine verileceği öğrenildi.

Yaklaşık 2 yıldır Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Cemil Çağlar'ın bu hafta içerisinde İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanması bekleniyor.

Yorumlar (30)

Corumlu 3 Ay Önce

Hayırlı uğurlu olsun adam gibi adam gelmiş.Abdullah müdüründe eline emeğine sağlık. Her ikisinede hayırlı olsun yeni görevleri.

VATANDAŞ 3 Ay Önce

Çoruma ADAM AKILLI BİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GELDİ ONUDA YEDİNİZ. EYYYYYYYY SİYASETÇİLER HAYIRDIR. YÜREĞİNİZ VARSA. ABDULLAH KODEKI YERİNDE TUTUN DA EN AZINDAN ÇORUMA BİR NEBZE FAYDANIZ OLSUN.

Eğitim 3 Ay Önce

Gerçekten bu ülkede çalışan, emek veren insanın değeri olmadığını bir kez daha kanitladilar.Gecmis olsun

Başkan 3 Ay Önce

"Vatandaş" şaka yapıyorsun galiba?

Daldan dala hoplar 3 Ay Önce

Daldan dala hoplar yar.... Eee adam altın ki her dalda oynuyor.yaw olimpiyatlarda bile tek dalda yarışabiliyor ve başarı çok zor. Bu spor md ne menem bi şeymiş hele birisi anlatsın. ÇORUMLU BU KADARMI ACİZ.AKP beceriksizlikte ayyuka çıktı.

Derin Analiz 3 Ay Önce

Çok derin analizi yapılabilir ama ne gerek var sahipsiz meleketim Çorum. Ne olacak bu kararla aya mı çıkacak eğitim de Çorum.

AMİGO YAŞAR 3 Ay Önce

Cemil Müdürün Milli eğitimin başına geçmesi,Sakar Şakirin İstanbula gidip Gardırop Fuatı yakması gibi,milli eğitimde sendikacılık adı altında kıl tüy siyaseti yapıp öğrenciye katkısı olmayanlar düşünsün.Sıra yakında Sağlığada gelecek,Sayın Zehir Müdür olursa burada da işler eskisi gibi olmayacak yani kimse yatamayacak.

mehmet yektaş 3 Ay Önce

Sağlıkta sayın zehir il sağlığa geçince büyük değişiklikler olacak kesin ama hastaneden birkaç elemanı götürmesi lazım. Erdal hocamız kıymetli eğitim hemşiremiz en başta götürmesi gerekenler. Sağlıkta yeni bir nefes yeni bir sihir , yeni müdürümüz işte Sinan ZEHİR

Kodek 3 Ay Önce

Malesef çok üzüldüm. Kodek gibi bir müdürü kaybetmeyide başardık. Pes yeminle

Gariban vatandas 3 Ay Önce

Güle güle gödek güle güle hakkım haram olsun hem sana hem o cüceye

Shiba 3 Ay Önce

Milli eğitimde liyakatsızlığa son demek bu yatan insanlar düşünsün. Bizzat kendisiyle çalışan birisi olarak Milli eğitimide ayağa kaldıracaktır saygılar müdürüm ellerinizden öpüyorum

Sadece Vatandaş 3 Ay Önce

Ne kadar "liyakatli" bir atama olduğu sakaldan falan belli oluyor.

Cihannuma 3 Ay Önce

2 sene sonrada rektör yapın,

Ferhat 3 Ay Önce

Yazık olmuştu Çorum’a iyice yazık oldu…

Gerçekci 3 Ay Önce

Çorumun eğitimindee gerçekten işi çok zor.

Siyaset. 3 Ay Önce

Ne değişecek şimdi. Al birini vur ötekine.

KRAL HATTUŞİLİ 3 Ay Önce

Hele bir sendikacılarla eğitim mi yönetilir. Ülkede Eğitimi , kitapçılar- özel kursçular- özel dersçiler- sendikacılar yönetirse ortaya hıyar bir nesil , cacık bir eğitim modeli çıkar. ALLAH Aşkına siz neyi düzelttiniz. Milletin anasını ağlattınız ortalık dökülüyor.

Öz hakiki Çorumlu 3 Ay Önce

Genclik spordan milli egitime geciyorsa ya Cihannümacı yada ensarcıdır müdür bey

Akıl 3 Ay Önce

Siz akıllanmazsınız hâlâ ensar sansar sendika sakal işleri

Trabzonlu 3 Ay Önce

Sinan abi Samed ve Arifi çevresinden uzak tutmayınca hangi makamda olursa olsun sırtından hançer yemeye mahkumdur.

Al Papazı ver Papazı 3 Ay Önce

Şu ülke gerçekten laçkaliktan, yalakaliktan dökülüyor. Şehire kibirsiz bir milli eğitim müdürü geldi. Onuda yediniz helal olsun. Yav bu milletin çoluğu, çoğunun geleceği 3-5 sendikacı, kitapçı, kurscumu belirleyecek nedır bu milletin sizden çektiği iki yakanız bir araya gelmesin. Bu milletin çocukları ahirette hesabını sizden gani,gani sorsun. Ne diyelim ki hele siyatcilerinizin hepsi aynı kafa adı milletinvekili onun dışında hiç bir şey degiller.

Öğretmen 3 Ay Önce

Sameti Trabzonda yurttan tanırım.Hırslıdır,gözü yükseklerdedir.Kendisini o makama getirenlere biat etmez.Kim bir fazla teklif ederse onun yanında saf tutar.İlke yok,dik duruş yok,biat yok,adam satma var.Sinan beyin dikkatli olmasında fayda var.

Sahipsiz çorum 3 Ay Önce

Amasyalılar ile tokatlılar elinde oyuncak yaptılar memleketimi.Çevre şehircilik, gençlik spor, afad, milli eğitimi, üniversite.Gelsin artık şu seçim 22 yıllık hatamı düzelteyim ya rabbi

Alper Tunga 3 Ay Önce

Bu arkadaş Gençlik Sporda ne yapmış da, Çorum'a hangi katkıyı sağlamıştı ta Milli Eğitim Müdürü yapıyorsunuz. Yazıklar olsun.Çorum da Milli Eğitim Müdürlüğü yapacak başka adam kalmadı da bu yabancıyı mı yapıyorsunuz. İnsan biraz memleketine sahip çıkar.

Sade vatandaş 3 Ay Önce

Tokat ilinden davul zurna ile yolcu edilen mudür burda deyim yerindeyse tepemize cikartiliyor.Genclik spor il mudurlugunde yaptigi zulümleri duymayan kaldimi acep

akıncı 3 Ay Önce

Çorum eğitim camiası için hayırlı olsun. Cemil müdür gençlik spora bir canlılık getirdi.Kendisi zaten eğitim kökenli siyasiler engel olmazlarsa eğitim içinde güzel şeyler yapar

Halil 3 Ay Önce

İnsanın arkasından iş çevirmek hele,hele müdür bey oğlunun düğünü için izine ayrılmasını fırsat bilerek siyasi oyuna getirmek

DOĞRU SÖZ 3 Ay Önce

ÇORUM DA GERÇEKTEN SAHAYI BİLEN ,VATANDAŞI ANLAYAN KİMSE KALMADIDA ,NE KADAR BULUNMAZ KİŞİYSE MÜDÜRLÜKTEN MÜDÜRLÜĞE KOŞUYOR.PEESS

Akbulut 3 Ay Önce

Abdullah Kodek müdürümüzün değerini bilin çünkü bir daha Abdullah kodek gibisi gelmez.Elinizde böyle çalışkan bir müdür varken

Eğitimci 3 Ay Önce

Yıllardır eğitim adına zerre bir çalışma olmadığını hepimiz yaşadık. Sınıfların kalabalığından ders işlenemez halde. İnşAllah değişiklik hayırlı olur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.