habercim19.com özgür haber özgür yorum

MEM önünde açıklama

EĞİTİM

Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev değişikliğine sendika ve bazı sivil toplum kuruluşlarından eleştiri geldi.

Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev değişikliğine sendika ve bazı sivil toplum kuruluşlarından eleştiri geldi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası önünde bugün saat 14.30'da toplanan Eğitim Bir-Sen ve İnsani Değerler Platformu üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı oluruyla Çorum’da gerçekleşen müdür değişikliğine basın açıklaması eylemiyle tepki gösterdiler.

Yorumlar (26)

çorumlu 5 Yıl Önce

liyakat memleketçilikten üstündür.Ayrıca suriyelilerin gitmesini isteyenlere karşı çıkanlar en azından müdür Türk :)

Has corumlu 5 Yıl Önce

Egitim bir senin il temsilcisi nereli acaba

gerçek corumlu 5 Yıl Önce

corumlu rumuzuyla yorum yapan Yozgatlı yemeyiz bu numaraları

Yapmayın 5 Yıl Önce

Bu davranış Çorum’a fayda getirmez.Zamanında müdahale etmeniz gereken bir çok şeyde sesiniz çıkmadı. Bir kişiye Çorum esir ettiniz. devlet bu duruma “artık dur” dedi.Olay bu kadar net ve basit.

eğitimci 5 Yıl Önce

Meseleye Çorumlu Yozgatlı diye bakmanın doğru olmadığını esas meselenin üç ay önce atadığın tüm kesimlerin desteğini almış olan kendi adamına yaptığın darbe olarak bakmak lazım.Bu il Konyalı bile 5 yıl sabretti.Buda sanırım her şeye rağmen belediyede Akpartiye oy vermenin bedeli galiba

İlginç 5 Yıl Önce

Keşke çoruma her dışardan atanan müdürler için insani değerler platformu olarak çorum kamuoyunu bilgilendirseniz bizim de dışardan atanan müdürleri sayenizde haberimiz olsa

Hakkomaz 5 Yıl Önce

Eğitim Bir Sen sendika değildir.O kadar haksız uygulamalara imza attıki;sendikal vasfını kaybetti.Tahir Eskil sendika olarak 4 yıl önce müdür atamalarında ℅ 100 başarılıyız derken.Müdür Seçimi Komisyon Başkanı Yahya Çoban'dı.Yatdımcısı Kadir Söngüt' tü.Herkes yaşattıklarını , muhakkak hayatının bir evresinde yaşarmış.

Muallim 5 Yıl Önce

Yahya bey çalışkanlığı, efendiliği ve temsil yeteneği ile milli eğitim müdürlüğü için çok doğru bir isim. Ancak siyaset-bürokrasi arasındaki sınırın belirsizliği, kendisinin idari özerklik alanını sınırlamakta ve olumsuz bir algı oluşturmaktadır. Bu olumsuz algıyı yıkacak adımlar atılması, hem kendisinin farklı siyasi ve toplumsal kesimlere ait insanlar tarafından daha fazla benimsenmesini sağlayacak hem de eğitim de Çorum'un daha bir konuma gelmesine vesile olacaktır.

İnsani değer mi 5 Yıl Önce

İnsani değerler platformu ve sendikanın derdi artık borularının istedikleri gibi öttüremeyecek olmalarımı bazı idarecileri hem de insani değerler platformu üyesi olmasına rağmen Mehmet Karadağ gece yarısı görevden adırırken sesi çukmayan insani değerler platformu şimdi ne diye buraya koşmuş gitmiş yesinler sizin insani değerinizi yaşasın menfaat platformu

Hangi il 5 Yıl Önce

Protestoya Çorum dışındaki illerde müdürlük yapan Çorumlular istifa ederek destek verse iyi olur ne işi var çorum dışında müdürlükte Çorumlunun

Muallim 5 Yıl Önce

Yahya bey çalışkanlığı, efendiliği ve temsil yeteneği ile milli eğitim müdürlüğü için çok doğru bir isim. Ancak siyaset-bürokrasi arasındaki sınırın belirsizliği, kendisinin idari özerklik alanını sınırlamakta ve olumsuz bir algı oluşturmaktadır. Bu olumsuz algıyı yıkacak adımlar atılması, hem kendisinin farklı siyasi ve toplumsal kesimlere ait insanlar tarafından daha fazla benimsenmesini sağlayacak hem de eğitim de Çorum'un daha iyi bir konuma gelmesine vesile olacaktır.

Dogru Davut 5 Yıl Önce

Sendika sahip cikiyormus gibi yapti. İki gundur sesi solugu cikmiyordu. Egitim camiasi ses cikarinca mecbur kaldi. Yeni gelenin cv si nedir ki. Okul mudurlugu bile yapmadan milli egitim mudurlugu

İdp 5 Yıl Önce

İdp dün bizim adamımız değil de ascnin adamı il müdürü oldu diye söyleniyodu, bugün ne oldu. Şehri garip garip işlerle meşgul etmekten başka faydası yok bu görünür ve görünmez siyasilerin

dalgami geciyorsunuz 5 Yıl Önce

bir cok sendika baskani daire vee kurum amirleri baska sehirden gelme hatta corumlu diye bilecegimiz sube müdürü yok. bir milli eğitim müdürünümü görsü bu siyasiler. Çorumlularla dalga geçmeyin.

Rahmetli 5 Yıl Önce

Olacak o kadar bile daha komik bir skeç izlemedik. Ayakta alkışlamalıyız galiba burada komik düşenleri. Çorumlular cennete önce girecek deseler inanır bunlar! Yazıklar olsun! Beyin var ama akıl yok galiba!

Sayid 5 Yıl Önce

Yozgat'ın Çorum ilçesine atanması normal Çorum Çorum olsaydı atama Çorum idarecilerin bence haberi olurdu.

Çorumluyuz heri 5 Yıl Önce

Bu il dışardan gelip müdürlük yapanları yılın yarısını memleketine ailesiyle gecirenkeri yıllarca sırtında taşıyıp, Bu topraklarda diğer, yaşayan ve harcayan öz evladını harcıyorlar ve birde yeni atanan kişiye e ama bu türk diye meseleye birde ırkçılık penceresinden bakılırsa dahada denecek yazılacak ne kaldı ki?

Bilen 5 Yıl Önce

Bakanlığın görevlendirdiği Müdürün atamasına tepki göstermek ne demek vay efendim Çorumlu değilmiş, tepki gösteren sendika başkanı sen nerelisin sende Çorumlu değilsin, kaldiki bulunduğun konuma sen nasıl geldin..

DOĞRUSÖZ 5 Yıl Önce

SENDİKA VE STK'LARIN İŞİ GÜCÜ YOK MU? HAVA LİMANI İÇİN BİR KERE SESLERİ ÇIKTI MI? DÜŞMÜŞLER BİR KİŞİNİN KARİZMASINI KURTARMANIN DERDİNE...

Pes 5 Yıl Önce

Seksen sonrası Çorum'da görev yapan 13 müdürün 3 ü Çorumlu.neyi tartışıyorsunuz onlar da kısa süreli.

Kurban 5 Yıl Önce

İDP Temsilcilerini tebrik ediyorum. En azından tepkilerini dile getirdiler. Sözcülüğümüzü yaptılar.

komik 5 Yıl Önce

ne kadar komik ya. bakan bi il müdürü atıyo, çorumda birileri kendilerince sow yapıyo. insani değerlerle ne ilgisi var bu işin. yoksa artık istediğiniz gibi at koşturamayacağınız için mi bu kadar tepki verdiniz. güç nerdeyse siz de ordasınız!

Teknik öğretmen 5 Yıl Önce

Alttaki fotoğraf içinde çalıştığım okulun müdürü de var.Protestoya mı gitmiş,yoksa okulun işi için mi gitmiş?Anlayamadım.

Sendikal yanlış 5 Yıl Önce

Adam hak etmiş gelmiş.sendikanın yaptığı yanlış.çalışmazsa eleştir.yanlış yaparsa eleştir.Kaderin adaleti var.

FİKRİ 5 Yıl Önce

Birazda Memurların sorunlarına bu kadar duyarlı olsalar. Araba sendikadan izin devletten üç dönem bostan yan gel yat osman

YOKHERİ 5 Yıl Önce

YAHYA ÇOBAN AİLE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ İKEN MİLLİ EĞİTİME ATANIYOR KİMSE BUNU SORGULAMIYOR. ÜNİVERSİTEDEN BİRİSİ ATANINCA BU NEDEN ÇORUMA SORUN OLUYOR ÇORUMA HİZMET SADECE BİRİLERİNE YAKIN OLANLARIN MI HAKKI O ZAMAN DİĞER İLLERDEKİ ÇORUMLULARIN ELİNDEKİ GÖREVLERİDE ALSINLAR BU ŞEKİLDE KİMSE BİR ŞEY ELDE EDEMEZ. EĞİTİM SENDİKASI KENDİ GÜDÜMÜNDE OLMAYAN BİRİNİ İSTEMİYOR ANLAŞILAN.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.